Photo Artist Premium canvas

Uw mooiste foto’s printen wij natuurgetrouw op
Photo Artist Premium Canvas 390grs  met 12 kleuren UV
bestendige pigmentinkt. Kleurechtheid tot 70 jaar.
– zeer korte levertijden 
– ook online bestellen mogelijk 
Voor het printen op canvas gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige printmedia , in dit geval Artist Canvas 390 gram per M2. Wij printen met een 12 kleurenprinter bij 300 DPI en gebruiken uitsluitend pigment inkten met een levensduur tot 70 jaar.
Korte levertijden: de interne verwerking duurt 4 tot 6 uur, bij online bestelling komt er de transport/verzendtijd en kosten bij.  Alle tussen liggende maten (met 5cm oplopend) zijn mogelijk,maar ook van deze standaard afwijkende formaten zoals bijv. 30x100cm 80x170cm e.d.
Hierbij kunt u dus combinaties maken op elk gewenst formaat en kan een lege wand smaakvol worden uitgevuld met bijvoorbeeld een drie- of vierluik.
Vier luik op canvas Hakim Tourdiev ( tourdiev.info )
Levertijd ; vrijwel elk formaat , tot 120cm, kunnen in een dag leveren.
Voor grote formaten boven de 100 cm adviseren wij een aluminium  spanraam. Prijzen voor afwijkende producten op aanvraag.

Baklijsten

Speciaal voor de canvas afdrukken op spanraam bieden wij de mogelijkheid van verschillende type/kleuren baklijsten.
Ook kunt u uw canvas los laten printen en deze vervolgens laten opplakken en inlijsten (met of zonder glas) zodat u wel de structuur in de foto ziet.

Formaten

Alle formaten en formaatverhoudingen zijn mogelijk. Naast de hieronder aangegeven standaard maten kunt u afwijkende formaten van bijvoorbeeld 50x100cm of 50x130cm bestellen. Geef het door u gewenste formaat op , dan maken wij een offerte.

Een canvas  aan de muur is  basic, maar met een mooie baklijst er omheen is het pas compleet.

Wij bieden u een keuze uit ca. 20 verschillende voorbeelden die wij in enkele dagen in huis kunnen hebben. Daarnaast kunnen we ook een mooie schilderijlijst verzorgen , daarbij heeft u de keuze uit ca. 45 voorbeelden.

Kom gewoon langs en laat u informeren met voorbeelden.

Apeldoornselaan 194
2573 LT Den Haag
070-3657733
info@jacobson.nl
Gratis parkeren
tot 18:00
Tram 4 Halte 
Dierenselaan